JJKids Unisex Patik - Sarı
JJKids Unisex Patik - Sarı
JJKids Unisex Patik - Sarı
JJKids Unisex Patik - Sarı
JJKids Unisex Patik - Sarı

JJKids Unisex Patik - Sarı (JJKIDSSAR)

Marka : JJKids


Sarı Patiğin Hikayesi

Güneş her zamanki gibi sarı saçlarımın arasında süzülerek dans ediyordu. Ben minicik ellerimle tutunabildiğim her yere tutunarak ilk adımlarımı atmaya başlamıştım, Babam gülümseyerek yanıma geldi. Arkasında gizlediği bir şey vardı. "Haydi bakalım bana doğru yürümeye çalış; sana sürprizim var" diyerek arkasında gizlediği sarı renk iki gülen yüzü gösterdi; "haydi gel" dedi. İlk adımlarımın ilk hediyesi o gülen yüzlere sahip patiklerimdi. Annem, "Bak rengi aynı senin altın saçların gibi" derken ayaklarıma kolaylıkla giydirmişti bile. O gün ilk adımlarımı sarı patiklerim sayesinde güvenle atmıştım. Daha sonra her renkten gülen yüzlü deri patiklerim oldu. Ben her renkte kendimi daha güzel daha sevimli hissediyordum.

Patikler

Yürüme çağına kadar gelen yani yeni doğan ve 1 yaş arası bebekler için tasarlanmış rahat, esnek, astarsız, içi dışı deri ve bebeklerin ayak gelişimini engellemeyecek JJKids patikleri herhangi bir iç malzeme kullanılmadan üretilmiştir.

 

JJ Kids Patiklerin Özellikleri

Yürüme öncesi bebekler için tasarlanan patiklerimiz yeni doğan ve 1 yaş arası bebekler için uygun olup rahat, esnek, astarsız, içi dışı deri ve bebeklerin ayaklarının gelişimini engellemeyecek herhangi iç malzeme kullanılmadan üretildi. Derilerimiz "ekolojik deri" olduğundan, içinde azo boyar madde ve boyalar (boyalar'ın açılımı nedir?) bulunmamaktadır.

Uzmanlar doğal malzemeden yapılan (özellikle doğal deriden imal edilen) bebek patiklerinin, bebeklerin ayak sağlığı için uygun olduğunu belirtmektedirler. Deri, canlı bir malzeme olduğu ve hava aldığından hem ayağı nemlendirmez hem de koku yapmaz. İlk adım öncesinde bebeklerin ayaklarını korumak ve sıcak tutmak için, esnek ve hava alan bebek patiklerini tercih edebilirsiniz. Deri bebek patikleri 4 mevsim giydirilebilir. Yalnız ortalama sıcaklığın yüksek olduğu yaz mevsiminde akşam serinliğinde giyindirmenizi öneririz. Bebekleri giydirirken tıpkı kendi vücut sıcaklığımız gibi düşünmeli ve giysi tercihlerini ona göre yapmalıyız.

Günümüzün bilinçli anneleri ve anne adayları, geleneksel çocuk yetiştirme yöntemi yerine, çağdaş pedagojik yöntemleri araştırıp uygulamaktadırlar. Beslenmeden giyime, eğitimden hobilerine kadar her konuda okuyup araştırıp çocukları için en iyi, en doğru, ve en doğal olanı seçiyorlar.

Bugünün anneleri ve anne adayları, bebeklerini ve çocukları için onların hassas tenine en uygun kıyafetleri seçiyorlar. Konu bebek olunca her şeyin doğal ve güvenilir olması gerekiyor. Bebekler yürüme çağına geldiğinde onun ayak gelişimini destekleyici ürünlerin seçilmesi, ileriki yıllarda sağlıklı ayak gelişimi için önemlidir. Bu nedenle yeni doğan bebek patikleri ile yürüme cağına gelmiş 1 ile 3 yas arası için seçilen bebek patikleri yumuşak, esnek, hafif, tabansız olmalı ve ayağın kemik yapı gelişimini engelleyecek iç malzeme ile desteklenmemelidir. Bu yaş aralığındaki patik modelleri bebeğin ayağını sıcak tutmak ve korumak amaçlı kullanılmalıdır. Bunu yaparken ayağın gelişimini de engellememelidir.

Patik kullanımında özellikle dikkat edilmesi gereken bir konu da ayağa kolaylıkla giydirip çıkartılabilmesidir. Bebeklerin ayakları hassas olduğundan ve yere basma kabiliyetleri henüz gelişmediğinden anne babalar ayakkabı giydirirken çok zorlanmaktadır. Özellikle bağcıklı ya da bilekli botlar, ayakkabılar bebeğin ayağını incitebilir. Yeni doğan ile 1 yaş arasındaki bebekler için seçilen patiklerin ve ayakkabıların esnek olduğu kadar ayağa giydirilip çıkartırken de hem bebeğe zarar vermemeli hem de anne baba kolayca giydirebilmelidir. Patiğin ve ayakkabının fermuar ile açıllması ya da boğaz/ağız kısmına kullanılan kopmayan lastik ile elastiğinin sağlanması gerekir. Lastik ile acilimi sağlanan patik modelleri özellikle bebeklerin ayağını sıkmaz ve incitmez. Bebekler bu model patik giydiğinde mutlu ve uzun saatler geçirebilir. Aynı zamanda üç aydan sonra bebekler ayaklarını ileri ileri itip geri çekerler ve ayaklarındaki çorap da olsa, bir süre sonra ayağından çıkar. Bebeklerin fizyolojik olarak ayaklarını itip çekme devresini düşünerek tasarlanmış doğru patiği seçerseniz sürekli bebeğinizin ayakkabısının tekini aramakla ugraşmazsınız. Bebek patiklerinin yumuşak ve esnek olması ayni zamanda ayağı kavramış olması, bu sorunu ortadan kaldırır.

Deri bebek patikleri diğer malzemelerden yapılan patikler kadar hızlı aşınmaz ve eskimez. Uzun sure giydirebilir ve bir sonraki bebeğiniz için de saklayabilirsiniz. Yeni doğan hediyesi olarak, doğum günü hediyesi olarak alabilir ve hediye edebilirsiniz. Hem şık hem kullanışlı bir hediye seçimi yapmış olursunuz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR