Sisimama Şeker Yağmuru Etek
Sisimama Şeker Yağmuru Etek

Sisimama Şeker Yağmuru Etek (802015)

Marka : Sisimama

Ada Bayram sabahı uyanmış, heyecanla hazırlanmaya başlamıştı. Bugün Şeker Bayramı'ydı, bu ona çok komik gelmişti, "Şekerin bayramı mı olur?" diye düşünmüştü ama yine de hoşuna gitmişti.

Ona alınan bayramlıklarını giydi, annesinin yanına mutfağa gitti. Mutfağa girdiğinde dışarıdan pembe bir ışığın evi doldurduğunu fark etti, ışığın kaynağını anlamak için kendini hemen bahçeye attı. Gökyüzünü pespembe bulutlar kaplamıştı, hayatında daha güzel bir renk görmemişti, sanki bulut yerine pamuk şekerler vardı gökyüzünde.

Hayran hayran kafasını yukarı kaldırmış bulutları seyrederken birden burnuna "tak" diye bir şey çarptı, ne olduğunu anlayamadan bu sefer kafasına bir şey düştü. Şaşırmış bir şekilde aranırken çarpan şeylerin şeker olduğunu fark etti. Gözlerine inanamadı, o pembe bulutlardan şekerler yağıyordu. "Şeker Bayramı buymuş demekki" diye düşündü, koşup evden bir çanta aldı ve yağan şekerleri çantasına doldurmaya başladı. Hayatında yaşadığı en güzel günlerden birisiydi, keşke hergün Şeker Bayramı olsaydı

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR