Sigg Cars 0.4 Litre Çocuk Matara
Sigg Cars 0.4 Litre Çocuk Matara

Sigg Cars 0.4 Litre Çocuk Matara (8424.50-DOS)

Marka : Sigg
48 Saat

Sızdırmaz kapağı ile çocuğunuz bu matarayı okulda, parkta veya seyahatte, kısacası her yerde kullanabilir. Beslenme çantasında taşınabilir. Toz kapağı sayesinde emzik kısmı daima hijyenik kalır. Özel malzeme ile kaplanan iç gövde asitli meyve sularına ve izotonik içeceklerin etkilerine karşı son derece dayanıklıdır. İçeceğinizin tadını değiştirmez ve son derece sağlıklıdır. Suluk olarak beslenme çantası içinde taşınabilir.

SWISS Made: İsviçre, Frauenfeld'de yüksek kaliteli alüminyumdan üretilmiştir. BPA ve Ftalat içermez.

 

SIGG Alüminyum mataraların birçok kullanım avantajı vardır.

Hafif, Dayanıklı, Uzun Ömürlü, Hijyenik, Sızdırmaz.

Özel iç kaplaması su bazlıdır, son derece dayanıklıdır ve hijyeniktir.

Meyve asitli içecekler ve izotonik içecekler (Kan ve Tuz Seviyesini eşitleyen içecek grubu - Enerji İçeceği) için de mükemmel bir kullanım sağlar.

 

Sigg Hakkında

"Dünyanın en sağlam su şişesi."

Yüz yılı aşkın bir geçmişi olan Sigg markası, klasik İsviçre kalitesi, uzmanlık ve deneyimi ile artık bir stil ikonu konumuna dönüştü. Canlı ve parlak renkerlere sahip Sigg mataralar tek parçadan oluşan darbeye dayanıklı alüminyumdan üretilmektedir. Bulabileceğiniz en yüksek kalitede, hafif ve gerçek anlamda kırılamaz mataralardır.

Özel malzeme ile kaplanan iç gövdeleri asitli meyve sularına ve izotonik içeceklerin etkilerine karşı dayanıklıdır. Hiçbir şekilde içeceğinizin tadını değiştirmez ve son derece sağlıklıdır.

Ölçüler:

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR