Sisimama Örümcek Otto Bahçıvan Pantolon
Sisimama Örümcek Otto Bahçıvan Pantolon

Sisimama Örümcek Otto Bahçıvan Pantolon (800915M)

Marka : Sisimama
Örümcek Otto

Ali bütün hayvanları çok seven bir çocuktu, böcekleri bile. En sevdiği hayvanlardan birisi ise örümcekti. Örümceklerin ağ örmelerine, ağlarından sarkarak sallanmalarına hayrandı. Örümceklere bu kadar düşkün olmasında seyrettiği filmlerin de etkisi vardı tabiki.
Ali'nin odasındaki yatağı ranza gibi yüksek bir yataktı, altında oyun oynadığı bir alan vardı, uyumak için 3-4 basamaklı bir merdiven çıkıyor, tavana yaklaşıyordu. Bir sabah uyandığında yatağının tepesinde, tam odanın köşesinde bir örümceğin yuva yapmış olduğunu gördü. Çok heyecanlandı, ağı ve örümceği incelemeye başladı, hatta ona hemen bir isim bile koydu, Otto. Ali Otto ile odasını paylaşmaktan çok memnundu, okuldan koşarak eve geliyor, etraftan topladığı sinekleri, küçük böcekleri Otto'ya getiriyordu. Böyle bir kaç günün ardından, bir gün Ali okuldayken evlerini temizleyen abla gelip, temizlik yaparken Otto'nun yuvasını bozmuştu. Ali eve gelip de Otto'yu yerinde bulamayınca çok üzüldü, üzgün üzgün yattı. Ertesi sabah yine mutsuz bir şekilde uyanıp Otto'nun yerine baktığında bir de ne görsün, Otto gelmiş, yeni bir yuva yapmıştı aynı yerde kendine. Yine Ali ile Otto eskisi gibi oda paylaşıp, birbirlerine arkadaşlık ederken, yine bir temizlik günü Otto'nun evi ortadan kaldırılmıştı.
Ali bu sefer çok sinirlendi, annesine durumu anlattı ancak annesi evde örümcek bakılamayacağını, bütün evi örümcek ağlarının kaplayacağını söyledi ve Ali'ye Otto'ya odasında bakması için izin vermedi. Ali çok üzüldü, ağlamaya başladı. Ali'nin ağlamasına dayanamayan annesi bir çözüm düşündü ve Ali'ye Otto'yu arka bahçelerindeki ağaçta bakmasını teklif etti. Böylece hem Otto doğal bir ortamda, temiz havada yaşayacak, Ali de onu istediği zaman görebilecekti. İkisi birden Ali'nin odasında Otto'yu aradılar ve yatağın altında buldular. Onu küçük bir kutuya koyup, arka bahçedeki ağaca yerleştirdiler.
Otto ondan sonra çok uzun süre orada yaşadı. Kocamaaan bir ağı oldu kimselerin bozmadığı, ayrıca Ali de her okul dönüşü önce Otto'nun yanına uğrayıp sonra eve geldi.
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR