Bubble Bum - Portatif Araç Koltuğu
Bubble Bum - Portatif Araç Koltuğu

Bubble Bum - Portatif Araç Koltuğu (5060233830008-DOS)

Marka : Bubble Bum
Ücretsiz Kargo

BubbleBum Şişirebilir/Taşınabilir Çocuk Oto Koltuk Yükseltici

Yoğun aile hayatınıza uygun olarak tasarlanmış BubbleBum, gittiğiniz her yere sizinle birlikte gelir. Araçlarda çocuk oto koltuğu bulundurma zorunluluğu olduğundan yer kaplayan büyük bebek koltukları yerine hafif ve pratik olan BubbleBum bebek araç koltukları, hayatınızı kolaylaştırır. Çabuk ve kolay bir şekilde şişirilebilir, istediğiniz zaman söndürüp kolayca katlayabilirsiniz. Okul çantasına, el çantasına, sırt çantasına ve hatta arabanın torpido gözüne bile rahatça sığar. Seyahat esnasında çocuklarınızın en iyi arkadaşıdır.

- 4-11 yaş veya 15-36 kg arası (135 cm boyuna kadar) çocuklar için uygundur.

- Ağızla kolayca şişirilir, tamamen şişmesi 20 saniyeden az sürer.

- Dayanıklı, uzun ömürlü, can yeleği ve rafting malzemesinden üretilmiştir. Hava haznesinin içinde bulunan hafızalı sünger, çocuğunuzun seyahat boyunca rahat etmesini sağlar

- Emniyet kemeri bulunan her arabada kullanılabilir.

- Taşıma kılıfı vardır.

- Ekstra konfor ve güvenlik için kemer sabitleyici klipsi mevcuttur.

- Ebatları: 33 x 33 x 11 cm (şişirildiğinde)

- BubbleBum, güvenlik için Grup 2 ve 3  Birleşmiş Milletler ECE Düzenleme R44/04 altında onaylıdır.

- Tasarımı ECE 16  onaylı veya eşdeğer olan 3 noktalı standart yetişkin emniyet kemeri ile kullanılmak üzere yapılmıştır.

- Yeni trafik yönetmeliğince, 12 yaşından küçük ve 135cm'den kısa her çocuğun mutlaka araç koltuğu yada yükseltici koltuk ile seyahat etmesi zorunlu hale getirilmiştir. Yasa yalnızca otomobilleri değil; taksi, dolmuş, okul servisi ve şehirlerarası yolculukta kullanılan araçları da kapsıyor.

- Bu noktada BubbleBum, pratik ve güvenli oluşuyla ebeveynlere büyük kolaylık sağlamaktadır. BubbleBum, emniyet kemerini çocuğun boynundan uzak tutarak omuzuna konumlanmasını sağlayan bir klipe sahiptir.. Bu her ne kadar sadece konfor için olsa bile emniyet kemerinin yanlış kullanılma potansiyelini azaltır.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR